Chinawoman i večeras u KC Grad


ChinawomanKanadski sastav Chinawoman nakon velikog interesovanja i rasprodatog jučerašnjeg koncerta, održaće nastup i večeras, 18. novembra u beogradskom KC „Grad“ (Braće Krsmanović 4).

Bend je tokom prošle godine dva puta nastupio u ovom prostoru i to, zbog velikog interesovanja, dva dana za redom. Sada dolaze da predstave novi album “To Be With Others”.

Posle deset godina, festival “Refract” će biti ugašen, ali po rečima organizatora, ideju manifestacije nastavlja KC “Grad”, kroz godišnje programe. “Refract” je 2002. prvi put domaćoj javnosti ponudio najinteresantnije muzičke, pozorišne i likovne programe iz susednih zemalja ali i iz čitave Evrope. Brojni muzičari kao što su: “Whitest boy alive”, “Caribou”, “Koop”, “Senor Coconut”, “Dub Pistols”, “Quantic soul orchestra”, “Dj Food”, “Nouvele Vague” kao i mnogi drugi, nastupili su u okviru ovog festivala čiji je cilj uvek bio da prvi domaću publiku upozna sa budućim velikim imenima muzičke, pozorišne ili likovne scene.

„Posle deset uspešnih godina, osećamo da je došlo vreme za promene. Komunikacija unutar regiona je višestruko uznapredovala, situacija na sceni je drugačija, a što je najvažnije pre tri godine je otvoren KC „Grad” koji je direktan nastavak ideje „Refracta”, mesto okupljanja čiji je program, može se slobodno reći festival koji traje 365 dana u godini“, stoji u saopštenju organizatora „Refract festivala”.

Koncert počinje u 22 časa, a karte po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti danas od 12 do 20 časova u Kulturnom centru „GRAD”.

(Visited 41 times, 1 visits today)