Charlie B i Osmi Dan na Štrandu


Charlie B i OSmi Dan @ Špic, Novi SadNovosadski bendovi Charlie B i Osmi Dan održaće svirku na Štrandu, na Špicu, u petak 24. avgusta. Početak je zakazan za 21h.

Pop-rock sastav Charlie B osnovan je septembra 1992. godine u Novom Sadu. Izdali su dva albuma: Pogledaj me“ i „Reč“. Iako su već u tridesetim godinama, članovi benda pokazuju neverovatan entuzijazam i iz toga zaključujemo kako žele da rade još dugo, a dokaz za to je i početak rada na novom, trećem albumu. Charlie B svira u sastavu: Lazar Drecun (vokal, gitara), Emil Saks (klavijature, vokal), Čaba Kiš (gitara), Slobodan Većkalov (bas gitara) i Slobodan Stanojević (bubnjevi).

Osmi Dan je novosadski sastav nastao aprila 2004. godine. Od tada bend redovno nastupa po klubovima Vojvodine. Repertoar im se sastoji od Electro-Pop i Rock hitova stranih bendova kao što su: Depeche Mode, Jamiroquai, Billy Idol, Rammstein, Metallica, Duran Duran, The Prodigy, Blur, Rage Against The Machine, Limp Bizkit, Muse, Linkin Park, Pendulum… Ovaj bend čine: Aleksa Pogrmić (vokal), Čaba Kiš (gitara, prateći vokal), Igor Kiš (klavijature), Nebojša Vučenović (bubnjevi) i Andraš Išpan (bas gitara).

Ulaz na svirku je besplatan, a svoj dolazak možete potvrditi i putem facebook eventa.

(Visited 87 times, 1 visits today)