Repetitor/Straight Mickey/Kojot —Novogodišnja Alternativa @ Dorćol Platz


Venue: Dorcol Platz

Location: Beograd, Srbija

Date: dec 31 to jan 01

Length: 22:00 – 4:30

Ticket Price: RSD1500


Jedina moguća NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018
Dorćol Platz / Nedelja, 31.decembar / od 22h
Repetitor / STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ / Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote, Remedy, SUNSHINE, Del Arno Band…) DJ set / Nebojša intruder DJ set
Karte: 1200 din. promo cena, od 25.12. karte 1500 din. i poslednjih 200 karata će koštati 2000 dinara. Nabavite ih na vreme jer broj karata je striktno ograničen!!!
Prodaja karata @ Eventim Serbia & DD Tickets & WinWin Shop

Dočekajte malo drugačiju Novu godinu uz Repetitor, STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ, Hornsman Coyotei Nebojšu Intrudera u DJ setu koji će u Dorćol Platzu okupiti publiku koju ne možete sresti po gradskim trgovima.

Već treću godinu za redom ekipa koja stoji iza projekta ExKluzivna BeoGRADSKA žurka određenim krugovima publike pruža alternativu u Novogodišnjoj noći, odnosno mogućnost izbora u momentu kada 99% događaja u gradu nudi elektronsku ili narodnu muziku. Prvi ovakav događaj bio je organizovan za doček Nove 2016. godine i tom prilikom je usled ogromnog interesovanja rasprodat nekoliko dana pred dogadjaj. Prošle godine na ovom događaju se okupilo preko 2.000 posetilaca koji su uz rok svirke i mash-upsetove poznath gradskih disk džokeja proslavili ulazak u 2017.godinu.
Ove godine u nameri da osvežimo koncept prostora selimo se u Dorćol Platz, a sa izvođačima uz koje ulazimo u 2018.godinu ostajemo pri alternativnom konceptu kao i prethodnih godina, osim što smo ove godine odlučili da budemo za nijansu tvrđi.

(Visited 112 times, 1 visits today)