Norman Beaker Trio @ Hard Place, Zagreb


Venue: Hard Place

Location: Zagreb, Croatia

Date: nov 19 to nov 19

Length: 20:00 – 23:30


U sklopu promotivne turneje novog albuma “RUNNING DOWN THE CLOCK” legendarni britanski blues glazbenik NORMAN BEAKER dolazi sa svojim triom u Hard Place u petak 19.11.

Živa blues legenda snimio je novi album baš u Zagrebu, a i novi član njegovog tria, uz basistu John Pricea koji je sa Normanom već 30 godina, je “naš dečko” bubnjar Leo Anđelković. Imati priliku čuti i vidjeti Normana Beakera, koji je jedan od samo osam britanskih glazbenika koji je “ušao” Blues kuću slavnih (uz imena kao što su Jack Bruce, Peter Green, John Mayall, Jeff Beck, Keith Richards, Mick Jagger and Eric Clapton) u Najvećem Malom Rock Klubu u Graduje stvarno privilegija koju će imati oni koji nabave ulaznicu na vrijeme za ovakvu blues legendu.
Norman je uz Alexis Kornera i Graham Bonda kreirao jedinstveni britanski Blues, R&B i rock zvuk po kojem je prepoznatljiv i koji još i danas tako dobro izvodi. Njegove mnogobrojne suradnje i nastupi sa svim najvećim imenima blues i rock svijeta uključuju imena poput Chuck Berryja, Jack Brucea, Eric Burdona, Jon Lorda, Van Morrisona, Peter Greena, Buddy Guya, B.B. Kinga i mnoge druge.

Ako legendarni BB King kaže “Norman is like a white Freddy King” – onda možete biti sigurni da Vas u Hard Place-u očekuje fenomenalna svirka u petak 19.11.2021.

(Visited 24 times, 1 visits today)