Emma Morton & The Graces (SCO/ITA) @ Tvornica kulture


Venue: Tvornica kulture

Location: Zagreb, Croatia

Date: nov 28 to nov 28

Length: 21:00 – 23:00

Ticket Price: KN30


Škotsko-talijanski trio Emma Morton & the Graces trenutno se nalazi na europskoj turneji u okviru koje će održati koncert 28. studenog u Tvornica Kulture na kome će promovirati hvaljeni debi album Bitten by the Devil (11.05.2018.) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas.

Ulaznice po cijeni od 20 (promo ; ograničen kontigent), 30 (pretprodaja) i 50 kuna (na dan koncerta) preko sustava Entrio.

EMMA MORTON & THE GRACES
*******************
Emma Morton & the Graces je najnoviji projekt škotske kantautorske gdje su joj se još priključili i bubnjar Piero Perelli te gitarista Luca Giovacchini. Na njihovom debi albumu Bitten by the Devil Emin glas prelazi preko nezaustavljivih, duboko intimnih tekstova i vodi nas kroz kontaminirane zvučne zone gdje se mračni svjetovi seksa, depresije, prevare, S&M, nasilja i slobode istražuju i slave kroz sirov i psihotropski sonični koktel, koji se sastoji od jazza, roots roka i folka, otpjevanih na škotskom dijalektu. Neke od renomiranih gostiju i suradnika na ovoj ploči čine imena kao što su Raphael Gualazzi, Gabriele Evangelista, Antonio Gramentieri (Sacri Cuori, Don Antonio) i osvajač Grammy nagrade Gene Paul.
Ova škotsko-talijanska kombinacija trenutno se nalazi na turneji gdje promovira svoj album prvijenac po festivalima, klubovima i kazalištima širom Europe.

„Why Fall“: https://www.youtube.com/watch?v=M76gjCQhIs0

DIY pristup Emme Morton proteklih par godina dostiže svoj vrhunac: pored povećanog broja nastupa na televizijskim i radio stanicama, uspjela je da se domogne top pozicija na glazbenim top ljestvicama, njene pjesme dio su najvećih radio programa, a surađivala je s brojnim prominentnim izvođačima kao što su: Raphael Gualazzi, Olly Murs, Gary Lucas, Petra Magoni, Alejandro Escovedo, Glen Hansard, and DJ Mollela.

„Dirty John“: https://www.youtube.com/watch?v=h-cYBAEwouM

„Emma Morton & the Graces vas uvlače u njihov provokativni i misteriozni svijet suprotstavljenih doživljaja ljubavi i mržnje, straha i slobode… Njene očaravajuće oči i duboki glas toliko kao da je svaki nastup njena posljednja ispovijest… Ona je nezaustavljiva…kao i bend koji grmi i razara kao da ih je dvadeset.“ – Moodboard Magazine

„Summer’s Goodbye“: https://www.youtube.com/watch?v=pQQpIkuEGLM

Website: http://www.emmamorton.it
Facebook: https://www.facebook.com/emmamortonandthegraces/
Instagram: https://www.instagram.com/emmamorton/
YouTube: https://www.youtube.com/user/emmaaristomorton
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0vcqVCtteglQ7IGm8nsvde
Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/5262796

(Visited 14 times, 1 visits today)