Četvrti album Arctic Monkeys zvaće se Suck It and See

Arctic MonkeysArctic Monkeys su najavili izlazak četvrtog studijskog albuma koji će se zvati Suck It and See. Album će biti objavljen početkom juna.

‘Suck It and See’ donosi 12 novih Arctic Monkeys’ pjesama koje je u legendarnom Sound City Studios u Los Angelesu producirao James Ford.

Album će biti objavljen u CD i vinil izdanju.

Suck It and See
1. She’s Thunderstorms
2. Black Treacle
3. Brick by Brick
4. The Hellcat Spangled Shalalala
5. Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair
6. Library Pictures
7. All My Own Stunts
8. Reckless Serenade
9. Piledriver Waltz
10. Love is a Laserquest
11. Suck It and See
12. That’s Where You’re Wrong


(Visited 6 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone