Ćelava Gospođa: Novi singl i spot „Leticija“


Celava_GospoaBeočinski punk rok bend Ćelava Gospođa objavio je krajem aprila singlLeticija“. Spot i pesma predstavljeni su kao najava njihovog albuma prvenca pod nazivom „Cellaweiser„.

Bend Ćelava Gospođa nastao je pre četiri godine. Sa intezivnijim radom počinju početkom 2012. godine kada se okupljaju Ivan Pongrasić (vokal, bas), Karlo Gojković (gitara), Nenad Baraković Bara (gitara) i Zoran Divnić (bubanj). Snimaju singlove „Žurka“ i „Jugoslavija„, a za najnoviju pesmu – „Leticija„, urađen je i spot koji je snimljen u prijatnom ambijentu studija novosadskog benda Amajlija.

Na zanimljiv način dočarana intimna atmosfera sa probe, snažna energija i gitarski zvuk ali i interesantne promene ritma sa efektnim refrenom u kome se mnogi mogu prepoznati, razlog su što su i pesma i spot naišli na pozitivne kritike kako kod ljubitelja njihovog zvuka tako i od onih koji su za njih prvi put čuli zahvaljujući „Leticiji“.

Članovi benda Ćelava Gospođa najavljuju da će u maju početi sa snimanjem prvog albuma u studiju Headroom u Bačkom Petrovcu.

(Visited 44 times, 1 visits today)