By-Pass nastavlja koncertnu promociju albuma Pustinjom u Nišu i na mini turneji u Bugarskoj


By-Pass (Foto: Nemanja Đorđević)Pančevački bend By-Pass nastavlja koncertnu promociju hvaljenog albuma Pustinjom koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću Multimedia Music.

Album Pustinjom je dobio pohvale od strane kritičara širom regiona, od kojih izdvajamo samo neke:

„Možda najbolji regionalni alt rock/metal album ove godine uz Killed a Fox“(terapija.net)

„Ovo je album koji skladno oblikuje čula i zavređuje pažnju svakog ko je spreman da se prepusti toj uskovitlanoj zoni sastavljenoj od pulsirajućeg zvuka, svetlosti i dinamike koju nazivamo ‘Pustinjom’“(nocturnemagazine.net)

„Ostvarenje za koje su se autori bestidno potrudili da zvuči em dobro u kompoziciji, a isto toliko i u aranžmanu, kao i da produkcijski ispadne kvalitetno po svetskim standardima. Zbog nedostatka negativne kritike, mogu samo da dam maksimalnu moguću ocenu“(balkanrock.com)

„Godinu dana nakon objavljivanja našeg drugog albuma i prošlonedeljne premijere novog spota za pesmu ‘Ledena’, krećemo na ‘turneju Pustinjom’, za koju možemo reći da će biti evropska, jer bi trebalo da pored Srbije obiđemo još desetak zemalja. I u prethodnom periodu je bilo promotivnih koncerata ali sada celu priču povezujemo i podižemo na viši nivo, što album ‘Pustinjom’ i zaslužuje. Datume ćemo periodično objavljivati, a za sada je u planu da ova turneja, sa manjim prekidima, traje do maja sledeće godine, mada nije nemoguće da se i nakon toga produži, ukoliko bude obostranog interesovanja.

Za početak krećemo od Niša i produžavamo za Bugarsku, gde ćemo imati još 3 koncerta. Osim nastupa u Varni u okviru festivala, na ostalim mestima sviramo sami što znači da ćemo izvoditi pune set liste, na našu radost, a nadam se i naših fanova. Uvek imamo određenu dozu nezadovoljstva kada smo prinuđeni da zbog satnice nismo u mogućnosti da odsviramo sve pesme koje želimo; srećom to ovoga puta neće biti slučaj. Pratite naš sajt i fejsbuk stranu kako ne bi propustili datume kada ćemo nastupati u vašoj blizini.“, poručuje frontmen benda Vladimir Zdravković.

Koncerti do kraja septembra:

  • 24.9. – Klub Black Stage, Niš
  • 25.9. – Club Melon, Tarnovo (BG)
  • 26.9. – TU Rock Fest, Varna (BG)
  • 27.9. – Club Petnoto, Plovdiv (BG)

Nakon singlova „Nedelja“, „Ništa nije večno“, „Pustinja“ i „Tvrđava“, bend je objavio peti po redu singl sa ovog albuma, pesma „Ledena“.

  • Foto: Nemanja Đorđević

(Visited 90 times, 1 visits today)