Bulevar Vodenih Mozaika – promocija istoimenog albuma u Fest-u


Bulevar_vodenih1234Večeras, u poznatom zemunskom kubu Fest, jednom od retkih bastiona rock&roll-a, sa početkom u 21:30 časova,  imaćete priliku da uživate u muzici benda Bulevar Vodenih Mozaika, koji će ovom prilikom promovisati svoj istoimeni album.

Kao specijani gost večeri, najavljena je Anita Iličić, kantautorka iz Kikinde.

Bend Bulevar Vodenih Mozaika postoji od  2008. godine u Beogradu, ali zbog promena u samom sastavu , tek sredinom 2009. dobijaju potpuni oblik. Nastao je kao projekat sa ciljem da se osveži muzička scena u Srbiji.
U zanimljivom nazivu benda  krije se  upravo ono o čemu njegovi članovi : Aleksandar Kovačević Koča – (vokal, vodeća gitara), Dragan Bogdanović Bogda – (bas gitara), Dušan Jevtić Dulle – (ritam gitara), Borko Stojačić – (bubnjevi) i Marija Babić Mara – (prateći vokal, daire) pevaju, pričaju sa nama.- o prolaznosti, traženjima, nadanjima, pritiscima, ćutanjima…o svemu onome što čini nas i o čemu piše život. U pojedinim pesmama osvrću se na mutnu prošlost, i kao odgovor na nadolazeću plimu negativne energije, skoro proročanski najavljuju pomeranja u društvenom i socijalnom smislu u budućnosti.

Njihova pesma „Vi!“ je najava novog holokausta koji se kroz stihove preslikava u okna starih rudnika, numera „Loša diktatura“ govori o haotičnom pomirenju sa samim sobom, dok „Ruke pune leda“ prate emotivnu dramu ljubavnog para, koji se kroz socijalnu bedu i pritisak poziva na večno lutanje, preuzimanjem uloge Boga u svoje ruke.

Pozivamo vas da ovo veče uveličate svojim prisustvom. Uživaćete!

Ulaz će biti besplatan.

(Visited 12 times, 1 visits today)