Bruklinski The Men nastupaju u Beogradu


The Men @ KC Drugstore, BeogradSastav The Men svoju svetsku turneju nastaviće nastupom 28. marta, u Kulturnom centru „Drugstore“. Podrška će biti beogradski duo VVhile.

Njujorčani bi se mogli opisati svakako, samo ne običnim pank-rok bendom. U njihovoj muzici možemo prepoznati zvuke panka, hardkora, ali sve više uticaj kantri zvuka, ali i psihodelije…

Za samo četiri godine, koliko postoje, izdali su četiri studijska albuma. Poslednji pod nazivom „New Moon“, čiji je izdavač Sacred Bones Records, dobio je dosta pozitivnih kritika. Ono što je najprivlačnije kod grupe The Men jeste to da sa sobom nose potpuno novi zvuk, kao evoluciju muzike inspirisane sopstvenim idolima…

Pogledajte najnoviji spot, koji je premijerno prikazan pre samo dva dana!

Lokalna podrška na ovom koncertu biće VVhile. Njihov prvi i za sada jedini EP nedavno je doživeo drugi press na američkoj etiketi Dirt Cult Records, a javna je tajna da do kraja leta možemo očekivati i prvo dugosvirajuće izdanje ovog sjajnog dvojca.

Novi kulturni centar „Drugstore“ nalazi se na Bulevaru Vojvode Bojovića 4 (preko puta Zoo vrta, kapija između Drapšina i Beka).

Karte se u pretprodaji mogu naći od srede 20. marta po ceni od 500 dinara u baru Bivši (Kosovska 32) kao i u prodavnici ploča Pinball Wizard (Makedonska 30).

Na dan koncerta cena karte biće 700 dinara.

Ogranizator ovog događaja je nezavisni umetnički kolektiv „SuperSizeShe“.
Početak je zakazan za 21h.

(Visited 13 times, 1 visits today)