Bruk Vagoner je izdala novi album


Brooke_Waggoner_OriginatorAmerička pop-folk muzičarka Bruk Vagoner (Brooke Waggoner) je izdala novi album.

Album se zove „Originator“, i Bruk je ovaj album izdala uz saradnju sa izdavačkom kućom Swoon Moon Music. Na „Originator“-u se nalazi jedanaest pesama, koje već prema pozitivnim kritikama, predstavljaju pravo vrhunsko umetničko delo. Prvi oficijelni video spor je snimljen za pesmu „Rumble“, koja svojim veselim ritmovima predstavlja lepotu onoga što Bruke Vagoner stvara.

„Gonna find ways to make it happen“ je jedan deo lirika ove pesme koja najavljuju raspoloženje prisutno na celom albumu. Pozitivni i ohrabrujući mentalitet pesama u veselim ali i neobičnim pop-folk tonovima je ono što krasi ovo muzičko ostvarenje. Za razliku od njena prva dva albuma „Heal for honey“ i „Go easy little doves“, „Originator“ nudi numere sa neočekivanim muzičkim angažmanima, sa puno eksperimentisanja ali sve to čineći jedan kompozicioni sklad u stilu koji je karakterističan za Bruk Vagoner.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on Google+0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Email this to someone