Brlog Records – noviteti


Brlog RecordsBrlog Records je predstavio nova izdanja grupa Stranded i Emanuil, Čopor-a i družina Novih Odmetnika (Prkos Drumski, Čopor, Izmena Vremena, Ivan Škrabe, Katarina Juvančič, Nevjerni Tomo, Nina Romić, Olovni Ples, Milan Korać).

Noviteti iz Brlog Records-a:

044. Stranded – Archetype
Stranded is a band in the shadow. Our existence is experimental. With very rare public appearances, we create music in silent corners of our rooms. Music is like soul. It’s hard to explain it, but it’s easily understood..

No Designated Driver-Stranded by brlog records

045. Čopor – (mea culpa)…in memoriam
Oproštajni album Čopora…

03 smrt svoju slutim by brlog records

046. Emanuil – Mesta gde ne mogu sam
Emanuil je osnovan krajem 2002. godine u Novom Sadu. Bend je od početka stvarao isključivo autorske pjesme i oblikovao karakterističan zvuk u kojem se mogu prepoznati utjecaji bendova kao što su Joy Division, Nick Cave and The Bad Seeds, The Cure, Swans, 16 Horsepower i Woven Hand.

Bend ulazi u studio (Road, Rumenka) 2009. i snima najprije demo drugog albuma koji je neko vrijeme kružio kao najava, da bi drugi album Mesta gde ne mogu sam konačno bio završen 2010. Snimljeni su spotovi za pjesme “Izadji” i “Još jednom”.

Današnju postavu benda čine Boris (vokal), Pedja (gitara), Filip (gitara), Gordan (bas), Borislav (bubnjevi). Bend trenutno priprema treći album.

{youtube}z4f79brzKM0{/youtube}

047. Novi Odmetnici – Devojka koja voli život
Ovaj album posvećen je mladoj Novosađanki Darji Kostić koja pjeva u bandu Stranded i flamenko sastavu Como el agua, a koja je zbog teške bolesti bubrega sama pokrenula akciju

Devojka koja voli život,nebi li prikupila novac koji joj je nužan za operaciju.Novi odmetnici,njeni prijatelji, koji su već zajednički i pojedinačno na svojim koncertima prikupljali novac za njenu akciju ovim albumom još jednom žele pomoći. Pomozite i vi.

04.Stipo Periša- Isti Smo by brlog records

 

Ove albume, kao i sva dosadašnja izdanja Brlog Recordsa, mogu se besplatno preuzeti sa njihovog sajta, kao i u našem muzičkom plejeru na početnoj strani (ispod slideshow-a).

(Visited 65 times, 1 visits today)