Brit: Zvezda večeri – leteća statua (video)


Lijam Galager na ceremoniji dodele Brit nagrada pokazao šta misli o bendu Oasis koji je osvojio priznanje za najbolji album u poslednjih 30 godina i bacio statuu i mikrofon u publiku!

Ceremonija dodele Brit nagrada održana je u utorak uveče u Erls Kortu u Londonu, a zvezda večeri bila je „Frankenštajnova mlada“ Lady Gaga…do trenutka kada se Lijam Galager pojavio na bini.

Osim „standardnih“ nagrada za najboljeg izvođača ili pesmu godine, Brit je uveo i novu kategoriju – nagradu za najbolji album u poslednjih 30 godina koja je otišla u ruke nepostojećeg benda Oasis za izdanje „(What’s the story) Morning glory“.

Na bini se tada pojavio Lijam Galager. Nekadašnji frontmen benda se potrudio da stavi publici do znanja da se neće zahvaliti svom bratu Noelu na „divnoj saradnji“, a onda je odmah po uručenju nagrade u publiku bacio i nagradu i mikrofon!

{youtube}XkPDNoO8ZJU{/youtube}

Ostatak večeri protekao je mirno, pa je dečački bend JLS osvojio nagradu za najbolji singl godine, Robi Vilijams je pokupio priznanje za izvanredan doprinos muzici, dok su „legendarne “ Spice Girls osvojile priznanje za najbolji Brit nastup u poslednjih 30 godina – pesma „Wannabe“ iz 1997. godine.

Ekscentrična američka pevačica Lady Gaga osvojila tri Brits nagrade – za najboljeg ženskog izvođača, otkriće godine i najbolji album.

Iznenađenje večeri, osim Liama Galagera, bilo je i uključivanje princa Harija putem video linka.

„Biće vam drago da znate da neću pevati, ali samo kako ne bi zasenio izvođače“.

Pogledajte foto galeriju.

Mondo

(Visited 44 times, 1 visits today)