Brajan Feri gostuje u beogradskoj Štark areni


Britanska muzička legenda, Brajan Feri (Bryan Ferry), nastupiće 7. septembra u Štark Areni ,u okviru njegove evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoiji pop muzike, sa originalnom  vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u  Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”„Slave to Love”„Don’t Stop The Dance”“Kiss and Tell”„Love Is The Drug”„These Foolish Things”„Price of Love”„I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Bryan Ferry je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnom odnosu prema staroj rokenrol eri iz 50-ih, inspirisao niz bendova novog talasa, panka i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.

Ulaznice za ovaj koncert po ceni od 3500 dinara mogu se kupiti na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima.

(Visited 43 times, 1 visits today)