Bolesna štenad u Vešeraj Barci


Bolesna štenad @ Vešeraj Barka, Beograd„Prva samostalna svirka i to na najgotivnijem splavu! Za sve koji dođu sviramo ceo drugi album koji se još krčka“ – pozivaju članovi punk benda Bolesna štenad na koncert koji će se održati u petak, 13. jula u beogradskom klubu Vešeraj Barka.

Bolesnu štenad ne treba posebno predstavljati, ali ako baš insistirate, najbolje je da ih citiramo: „Neki su nas okarakterisali kao ‘pank stand up atrakciju,’ drugi kao nešto najodvratnije što su ikada čuli, roditelji nas ne vole, a sve ostalo je manje važno. Moralna pitanja i propovedi su strogo zabranjeni u bendu. Mnogi misle da se kostimiramo za naše nastupe, ali mi stvarno nemamo ništa drugo da obučemo. Što se tiče muzičkih uticaja, volimo kad je razdeljak na sredini.“

U februaru su izdali prvi album „Loše Loše“ koga su jednom prilikom opisali kao „sjajno, iskričavo, zgođušno, neponovljivo, bravugrozno“ izdanje. U petak, 13. jula proverite da li su slagali.

Vešeraj barka nalazi se na Savskom šetalistu iza Muzeja savremene umetnosti, a ulaz na koncert Bolesne štenadi koji će početi u 22 časa, koštaće 200 dinara.

Do svirke, ako već niste, poslušajte kako Bolesna štenad ponekad provode vikend posle naporne radne nedelje.

(Visited 60 times, 1 visits today)