Blaža i Kljunovi u klubu Route66 – delimo karte


Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi @ Route 66, Novi SadOvog petka u klubu Route 66 gostuje sveže samokrunisani kralj Rock ‘n’ Roll-a Blaža i kraljevska svita poznata pod imenom Kljunovi. Majstori dobre atmosfere, dobrog srca i širokog osmeha čekaju vas od 21.30h.

Nedavno smo pisali o promociji koju su imali u Beogradu gde smo naveli i novitete u radu Blaže i Kljunova, ali da ponovimo za one koji možda ne znaju da je ove godine snimljen singl „Živele žene“, parodija na poznati hit Elvisa Prislija „Viva Las Vegas“ i da je u prodaju pušten dvd na kojem se nalazi snimak nastupa sa prošlogodišnjeg Belgrade Beer festa.

Kralj će u saradnji sa portalom RockSvirke svojim vernim podanicima podeliti 2×2 karte za ovaj nastup.

Prve dve osobe koje ostave komentar na sajtu, dobiće po dve karte.

Dobitnici karata će biti obavešteni na mail, a na ulazu u klub Route 66 moraće da kažu svoje korisničko ime sa sajta i mail adresu s kojom su registrovali nalog.

Molimo ovim putem čitaoce i verne fanove da ostavljaju komentare samo oni koji planiraju da dođu jer ne bi želeli da neko bude uskraćen za karte. Nema poklanjaja, prodavanja ili slično, dobitnici moraju lično doći i pokazati neki lični dokument (lična karta) na ulazu.

Požurite i zgrabite svoju karte!

{youtube}JBc_vytTxiE{/youtube}

(Visited 30 times, 1 visits today)