Blankfile – novi spot HC umetnika


BlankfileBeogradski bend Blankfile tek počinje da se predstavlja u pravom svetlu, objavivši spot za pesmu „Close To Our Hearts” koja je za nepune dve nedelje ostvarila više od 5.000 pregleda na Jutjubu.

Poslednja pesma sa istoimenog albuma i njena TV premijera spota izazvala je pravo oduševljenje i pozitivne reakcije, ne samo starih slušalaca, već i novih pobornika melodičnog hardkor zvuka.

„Close To Our Hearts” iz laganog intra, prelazi u čvrst zvuk, karakterističan za njihove prethodne albume i stil koji su izgradili u proteklih šest godina. Jasno je da raspevanoj petorci od ruke ide pisanje na engleskom jeziku, s obzirom na to da je tekst duži i kompleksniji. Poruka koju ova pesma nosi je optimistična, puna životne energije i ovako dobro upakovana nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Spot je urađen sa dosta mašte i zanimljivih detalja. Priča o momcima koji odlučuju da kidnapuju svoje prijatelje koji imaju previše obaveza, a nemaju vremena za druženje, svakog gledaoca tera da video odgleda do kraja.

Blankfile se ovoga puta baš potrudio i uspeo da zaintrigira. Broj pregleda na njihovom Jutjub kanalu iz dana u dan se povećava i sigurno je da će ovaj bend mnogima postati bliži k srcu.

(Visited 42 times, 1 visits today)