Black Joker predstavio istoimeni singl


Black JokerJoš jedan dokaz da „što južnije to tužnije“ nije aposlutna istina je bend Black Joker iz Pirota. Eto, ne postoje samo vicevi o Piroćancima koji čuvaju jug Srbije od zaborava, postoje i ljudi koji svoj grad promovišu u pravom svetlu-dobrom muzikom.

Bend Black Joker dobio je moju potpunu pažnju izbacivanjem aktuelnog singla „Black Joker“. Iako postoje od 2009. godine prvi autorski materijal snimljen je u novembru 2011. u produkciji Predraga Pejčića, dok je mastering tri snimljene pesme u toku. Početkom ove godine izbacili su pre-edit verziju pesme „Black Joker“.

Zvuk koji izlazi iz njihovih instrumenata je hard/heavy/souther rock/metal. U bendu sviraju Miodrag Božić (vokal, gitara), Vukota Ilić (gitara), Vladimir Kostić Darkness (bas gitara) i Jovan Stefanović (bubnjevi).

Da vas podsetim, Pirot se može pohvaliti i bendovima Kuriri i Big Bug. Ko bi rekao da ovako malo mesto, smešteno između Niša i Sofije, ima takvu muzičku scenu.

Očekujući još pesama koje će mi zaokupiti pažnju poput „Black Joker“-a, preporučujem da pesmu poslušate u roku od odmah.

(Visited 46 times, 1 visits today)