Black Cat Bone @ Club Ciklon, Beograd


Black Cat BoneSubota 04. 06. 2011. 22h
Club Ciklon, Beograd
Black Cat Bone

Bend Black Cat Bone je svoje prve nastupe održao još 1999. godine, da bi par godina i nekoliko spradičnih koncerata nakon toga u potpunosti prestao sa radom. Lider benda, gitarista i pevač Zlatan Dimitrijević, uz pomoć jednog od originalnih članova benda – bubnjara Ivana Blagojevića, kao i dvojice novajlija u bendu – pevača Vojislava Ivanovića i mlađanog basiste Matije Tasića, u junu 2010. godine vraća bend ponovo u život, i to sa (čak i za članove benda neočekivano) velikim uspehom; svi nastupi benda, bilo da su svirani u rodnom Užicu, ili u drugim gradovima Srbije, naišli su na izuzetan prijem kod publike, koja je znala da ceni iskrenost, beskompromisnost i odluku ka potpunom odbacivanju šablona koji se u Srbiji vezuju za klupsku svirku.

Visokooktanska mešavina fanka, bluza, roka i džeza, odsvirana na spontan, neposredan i organski način osnovna je karakteristika živih svirki ovog benda.

Od početka ove godine prosek godina sastava spušta novi bubnjar, dvadestogodišnji David Klepić, koji bendu donosi poseban šmek i senzibilitet.

Bend:

  • Vojislav Ivanović – vokal
  • Zlatan Dimitrijević – gitara
  • Matija Tasić – bas
  • David Klepić – bubanj

{youtube}34vdoNZ15K0{/youtube}

(Visited 62 times, 1 visits today)