Bjesovi u Gun Club-u


BjesoviPre godinu dana Bjesovi su imali odličnu svirku u istom ovom klubu. Izuzetna posećenost i sjajna atmosfera koja je tada bila, obećava ništa manje bolji provod i ovog puta.

Mesto: Gun Club
Datum: 18.02.2012.
Vreme: 22.30h

Beogradska publika će biti u prilici da ovog puta nastup kultnih Bjesova doživi u sasvim drugačijem izdanju, i to prvi put kao šestorku: tri gitare, bas, bubanj i glas. Ekskluzivno za ovu priliku, standardnoj petorci pridružio se još jedan gitarista – Ivan Kovačević. Ono što je ovoga puta izvesno, pored neizvesnog i uvek drugačijeg nastupa Bjesova, jeste prava eksplozija gitarskog zvuka.

„Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i dan danas, posle skoro 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi između sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovečijeg postojanja.“ izjavili su Zoran Marinković i Ranko Tomić.

Naglašavamo da je broj karata ograničen, s toga, obezbedite svoju kartu na vreme jer vlada veliko interesovanje za ovu svirku. Ulaznice su u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub, na veče događaja, cena će iznositi 1.000 dinara.

  • Foto: Ranko Tomić
(Visited 42 times, 1 visits today)