Bjesovi nastupaju u beogradskom klubu Escape


BjesoviJedan od originalnijih rok sastava na našim prostorima stiže večeras 02. marta u Beograd. Kao i svaki put, posetioci mogu da očekuju mnogo više od rokenrol koncerta…

Legendarni alternativni rok sastav iz Gornjeg Milanovca, održaće koncert u novootvorenom klubu “Escape”, (lokacija) koji se nalazi na Savskom šetalištu, ispod bedema Kalemegdanske tvrđave.

Bjesovi trenutno završtavaju novi album, kojim će ponovo oživeti neke “zaboravljene” pesme sa ovih prostora. Pogledajte najnoviji spot za stvar “Aikido”, obradu hita grupe Braća Left.

“Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, jeste razlog da i dan danas, posle 20 godina postojanja, imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi između sebe vrlo različitih, koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti – pitanje svrhe čovečijeg postojanja.”

Početak koncerta zakazan je za 22 časa.

Ulaznice se mogu kupiti u “Kobazz skate shop-u”, TC Sremska (prvi sprat), po ceni od 400 dinara. Takođe, svoju kartu za put sa Bjesovima možete kupiti na vratima kluba “Escape”.

(Visited 43 times, 1 visits today)