Bivša pevačica sastava „Nouvelle Vague“ dolazi u Beograd


Nadeah MirandaPevačica čuvenog sastava „Nouvelle Vague“, Nadeah Miranda, u okviru evropske turneje, nakon koncerata u Francuskoj, posetiće Beograd sa svojim novim bendom.

Nastup je zakazan za 4. novembar u klubu „Ilegala“ (prostor bivše „Industrije“ na platou kod Filozofskog fakulteta) na kome će promovisati svoj prvi solo album koji je izašao krajem septembra ove godine.

Nakon veoma uspešnih koncerata sastava „Nouvelle Vague“ u Beogradu krajem 2009. godine tada još uvek novi član benda, pevačica Nadeah Miranda, bila je najveći utisak koncerta, kada je svojom harizmatičnom pojavom i zavodljivim nastupom beogradsku publiku ostavila bez daha.

Ona je kao i Zaz počela svoju muzičku karjeru uličnim nastupima u Parizu i Londonu gde je osnovala svoj prvi bend „LoveGods“ sa kojim je nastupala kao predgrupa Niku Kejvu i bendu „Franz Ferdinand“.

Njen solo album donosi mešavinu fracuskog folka, psihodelije i autobiografskih tekstova, a ulaznice za beogradski koncert koštaju 500 dinara i mogu da se kupe u knjižari „Plato“.

{youtube}LAfKny-NN3A{/youtube}

(Visited 59 times, 1 visits today)