Bike Rock Fest od 30. maja do 2. juna na Kalemegdanu


BIke_RockPo uzoru na slične manifestacije koje se organizuju u svetu, na Kalemegdanu će se od 30. maja do 2. juna održati festival „Bike Rock Fest“ na kojem će nastupiti Dado Topić, Atomsko sklonište, YU grupa ali i mnogi drugi muzičari kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

Festival će biti otvoren 31. maja u 12 časova, a svakog dana od 18 časova održavaće se bogat muzički program u okviru kojeg će nastupiti brojni rok bendovi i poznati di-džejevi. Program će se odvijati na velikoj i maloj bini.

Na velikoj bini u petak 31. maja nastupiće Toni Montano, Despot, Gale i Najda, Galija, Dado Topić, Koffin KatsBandX i Kraljevski Apartman

U subotu 1. juna na velikoj bini publika će moći da čuje i vidi Age of Aquarius iz Makedonije, Swichblades, Retroaktiv, grčki sastav Full Houze, Pilote, YU grupu, Atomsko Sklonište i Džepove.

Na prostoru Donjeg grada na Kalemegdanu biće postavljen i kamp za bajkere, a deo prihoda od prodaje ulaznica će biti namenjen za humanitarne svrhe. Pored toga biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi ali i kviz u kome će pobednik kao nagradu dobiti Piaggio motor.

Organizatori su najavili i svečanu bajkersku vožnju od Kalemegdana do Avale koja će se održati 1. juna od 16 do 18 časova. Kreće se od Kampa, pa do Ade, preko Košutnjaka do Avale i nazad do kampa. Defile će biti sproveden uz policijsku pratnju.

U okviru manifestacije „Bike Rock Fest” održaće se i izbor za „Miss Moto Srbije„. Pobednica ovog takmičenja će predstavljati Srbiju na svetskom izboru za „Miss Motors“ koji se održava u septembru u Italiji. Takođe, postaće svetski ambasador bezbednosti u saobraćaju. 

Festival se završava u nedelju, 02. juna u 18 časova. Ceo projekat podržali su grad Beograd, Turistička organizacija Beograda i Beogradska tvrđava.

U četvrtak 30. maja, ulaz će biti slobodan, dok je u petak i u subotu ulaz slobodan do 18 časova, a nakon toga će karte iznositi 500 dinara. VIP sedeća mesta će se naplaćivati 1500 dinara, a VIP stajanje 1000 dinara. 

U nedelju će ulaz biti slobodan, dok je cena po motoru 600 dinara za sva četiri dana festivala.

Prodaja ulaznica se vrši na svim Eventim prodajnim mestima. Online kupovina je moguća na sajtu www.eventim.rs
Sve informacije u vezi sa prodajom ulaznica mogu se dobiti pozivom na broj: 0900 11 00 11

(Visited 56 times, 1 visits today)