Bez prekida na NS Koncertu godine 2011!


Koncert Godine 2010 @ Spens, Novi SadPored 11 već potvrđenih grupa, učesnika ovogodišnjeg NS Koncerta godine (Hype, Lude Krawe, Zbogom Brus Li, Dža ili bu, Deca loših muzičara, Love Hunters, Sunshine, Eyesburn, Ritam nereda, Goblini i Partibrejkers), u subotu 10. decembera imaćemo priliku da vidimo i nove, demo bendove čije vreme tek dolazi!

Pozivamo da se jave svi koji imaju predloge za učesnike, kao i sve grupe zainteresovane za pojavljivanje na drugoj, premijernoj Bez prekida bini kultne rock manifestacije Koncert godine!

Koncepcija NS Koncerta godine je oduvek bila bazirana na predstavljanju najboljih bendova na velikoj bini u Velikoj dvorani Spensa, a ove godine po prvi put ikad, biće postavljena još jedna, Bez prekida bina na kojoj će se tokom popodneva, večeri i noći u vremenu promene izvođača na glavnoj sceni, kratkim nastupima predstaviti najbolji od svih koji se prijave na sajtu ili facebook stranici Koncerta godine.

Aktiviranje nove koncertne bine praktično znači da će posetioci Koncerta godine nastupe moći da prate neprekidno, u kontinuitetu, jer će se grupe naizmenično menjati na jednoj a zatim na drugoj pozornici i tako tokom svog vremena trajanja od 17 do 02 sata posle ponoći, tj. čitavih 9 sati!
Ovakav pristup i koncept je potpuno nov i prvi put ikad kod nas će se predstaviti na NS Koncertu godine 2011.

NS Koncert godine, koji je tokom 90-ih godina prošlog veka bio temelj domaće scene i najbolji oslonac za predstavljanje bendova, sa ovom novom binom, svakako još više dobija na značaju i afirmaciji nadolazećih snaga i dalje se etablira kao jedini događaj koji celokupnim kapacitetom drži rock muziku čvrsto i uspravno.

Svi zainteresovani za nastup kao i oni koji imaju predloge, linkove sa muzikom i promo materijalima ponuđenih sastava mogu dostaviti na email adresu > bezprekida@koncertgodine.com, na Facebook ili web stranici Koncerta godine www.koncertgodine.com do srede 25. novembra, a neposredno nakon toga biće objavljen i kompletiran spisak bendova – učesnika na novoj Bez prekida bini ovogodišnjeg NS Koncerta godine.

(Visited 44 times, 1 visits today)