Beth Hart objavila potpuno nemi video pesme ‘Black Dog’ Led Zeppelina


Bluz rok pevačica snažnog glasa, Beth Hart, lansirala je nesvakidašnji video za svoju obradu pesme Led Zeppelina „Black Dog“. Video je objavljen na njenom YouTube kanalu 1. aprila uz izvinjenje da nije u mogućnosti postaviti audio, ali želi da obožavatelji pogledaju spot bez obzira na taj bitan detalj.

Beth je u januaru ove godine objavila album Tribute to Led Zeppelin na kojem je i obrada pesme “Black Dog”, koja otvara legendarni četvrti album Zeppelina iz 1971. godine.

“Stvarno želim da vidite video, pa ako želite, možete sami pustiti pesmu dok ga gledate”, izjavljuje Beth Hart pre nego što krene spot u apsolutnoj tišini, ali na kojem se vidi kompletna izvedba sa celokupnim pratećim bendom.

Dok je Beth tim potezom sve ostavila u nedoumici i pokrenula sumnje da joj je eventualno zabranjeno objaviti audio zapis pesme “Black Dog” od strane nosilaca izvođačkih i autorskih prava, jednako tako je skrenula pažnju prema svom albumu Tribute To Led Zeppelin i mnoge zaintrigirala da ga potraže.

Nedugo po izlasku silent videa, na kanalu pod imenom Johan Peterson objavljen je i spot sa audio signalom, pa je utisak kompletan.

(Visited 6 times, 1 visits today)