Bet Hart u Beogradu obeležava 25 godina karijere


Bet Hart (Beth Hart) ponovo dolazi u Beograd. U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova pevačica nastupiće u Hali sportova „Ranko Žeravica“2. decembra 2018. godine.

 

Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, bluz rok zvezda Bet Hart obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom.

Bet Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Gremi, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues MusicAwards, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i lajv albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim lajv nastupima. Poslednji samostalni studijski album Fire OnThe Floor objavljen 2016.godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Bet je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom. Nakon Don’t Explain iz 2011. i Seesaw iz 2013. godine, 26.januara objavljen je i treći album koji su Bet i Džo uradili zajedno – Black Coffee. Album je debitovao na prvom mestu Bilbordove liste albuma, dobro je pozicioniran i na britanskim listama kao i na listama širom sveta, izazvao je jako dobre reakcije i kod kritike i kod publike.

Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi preko 3000 ljudi koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017.godine i lično se uverili da su njeni koncerti događaji u kojima se uživa i koji se pamte, kažu organizatori i najavljuju za ovaj decembar još veći spektakl.

Ulaznice po cenama od 2900 dinara (parter), 3400 dinara (tribine) i 3900 dinara (VIP) možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.

(Visited 56 times, 1 visits today)