Besplatno preuzimanje albuma „Džank i Skank“ benda Endorfin


Endorfin - Džank i SkankPančevački bend Endorfin objavio je album pod imenom „Džank i Skank“. Bend koji je prestao sa radom pre dve godine izdao je kompilaciju „mahom pristojnih demo snimaka“ i sastoji se od zvaničnog albuma „Džank“ i EP „Skank“ koji je kako se navodi „prvenstveno poklon fanovima“.

Izdavačka kuća Zdenka Franjića „Slušaj najglasnije/Listen Loudest“ objaviće zvanično izdanje na CD-u u narednom periodu.

Endorfin je bend koji ne postoji od 2010. godine. Posle dve godine kada smo sa distance pogledali šta smo sve uradili/snimili za tih 5 godina (koliko je bend postojao) bili sam zapravo iznenađeni koliko finih pesama tu ima, i oslobodili se tog kritičkog stava prema njima koji smo imali dok smo svirao. Sve u svemu izdajemo dupli album, kompilaciju mahom pristojnih demo snimaka, koja se zove Džank i Skank. Ima 18 numera, koje će obuhvatiti karijeru benda od početka do kraja. Nadam se da će se pojaviti i neki mali tiraž diskova, za nas i fanove. Radujemo se svemu ovome i želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su nas podržavali, a koje smo na neki način razočarali jer nikad nismo stali na noge kao bend. Ovaj album je prilika da se iskupimo. Ljubav.

Besplatno preuzimanje pomenutih albuma putem sledećeg linka.

(Visited 72 times, 1 visits today)