Besplatan metal koncert u klubu Gun


CenturionSledeće subote, 9. februara u beogradskom klubu Gun (Miloša Pocerca 10 održaće se besplatni metal koncert na kome će nastupiti: Aphelion, Centurion, Melting Point i Alitor.

Početak svirke zakazan je za 21:30 a prvi na binu će izaći Aphelion koji je symphonic/power metal bend nastao 2010. godine. Trenutno rade na svom prvom demo snimku. Zvuče sjajno tako da ih nemojte propustiti.

Nakon njih, u 22:30 nastupa Centurion (heavy/ethno/progressive metal) kojima je ovo, posle godinu i po dana, prva svirka sa novom postavom. Bend će promovisati svoj novi demo snimak „Tragedija Genija“.

Nastup benda Melting Point (progressive/thrash ) planiran je za 23:50, a oni će publici predstaviti pesme koje trenutno snimaju u studiju i koje će uskoro izaći.

Alitor je sastav koji će nastupiti u 01:00, a ovaj thrash metal sastav iz Inđije promovisaće svoje EP izdanje „Embittered“.

Organizatori ovog događaja kažu da je dobar provod zagarantovan za sve ljubitelje žestokog metala, ali i za sve one koji žele da čuju kako zvuče mlade metal snage Srbije. Ako volite ovu vrstu muzike, obavezno posetite klub Gun sledećeg vikenda.

(Visited 80 times, 1 visits today)