Beogradska grupa Sink predstavila novi singl „Trn“


SinkBeogradska grupa Sink predstavila je novi singl pod imenom „Trn“.

Bend je prethodno u sopstvenoj produkciji objavio prvi singl „Tvoj svet“ i „Zauvek i nikada“ koje je moguće preslušati putem Jutjuba. Omot je dizajnirala Marija Kresović Borellisa kojom bend nastavlja saradnju i na novom singlu „Trn“.

Sink je beogradski autorski bend oformljen 2012. godine. Članovi benda iza sebe imaju niz godina sviranja po klubovima a pred sobom cilj i želju da promovišu svoj autorski rad. Zvuk benda bi se mogao svrstati u kategoriju hard roka sa primesama treš metala. Pesme su angažovanog karaktera i pisane su na srpskom jeziku a teme kojima se bend bavi su pre svega sloboda i mehanizmi kojima pojedinac pokušava da je izbori.

Bend je do sada izdao singl sa dve pesme „Tvoj svet/Zauvek i nikada“ u sopstvenoj produkciji a aktivno radi na novim snimcima. Od februara 2013. godine novi pevač benda je Miloš Vasić sa kojim je bend prvi nastup imao u okviru festivala Vračar Rocks, kao predgrupa Ritmu nereda.

Članovi benda su: Stefan Stančić (bubanj), Dejan Bogdanović (bas gitara), Miloš Vasić (vokal), Miloš Mrgud Novković (gitara) i Dragan Miočinović (gitara).

(Visited 145 times, 1 visits today)