Bend Važno Obavještenje objavio spot za pesmu „Žene“


Važno ObavještenjeBanjalučki sastav Važno Obavještenje izdao je spot za pesmu „Žene“. Ta pesma je i prvi singl sa njihovog albuma „Uvijek za! (Protiv ne!)“ koji bi uskoro trebao da se pojavi u prodaji.

Autor teksta i muzike je gitarista benda Đorđe Knežević, aranžman potpisuje bend Važno Obavještenje, a za kompletnu audio produkciju pobrinuo se Studio Digital Boyler.

Članovi benda posebno su ponosni na saradnju sa vrsnim banjalučkim pijanistom Arsenom Čarkićem, koji je pesmi dao poseban pečat. Spot za singl „Žene“ snimljen je početkom leta ove godine, a radnja spota osmišljena je tako da odgovara tekstu pesme. Kompletnu video produkciju potpisuje Goran Gogson Ratković. Posebnu zahvalnost izražavaju Ljubiši Raljiću, Eni Radovanović, Milani i Tatjani Knežević i ostalim devojkama koje su učestvovale u stvaranju spota.

Bend Važno obavještenje svira u sastavu: Slobodan Lazičić – vokal, gitara, Đorđe Knežević – vokal, gitara, Nina Devura – violina, Stanko Raljić – bubnjevi i Aleksandar Babić – bas gitara.

  • Foto: Gogson
(Visited 70 times, 1 visits today)