Bend Maršal predstavio spot za pesmu „Dante”


marsalU saradnji sa produkcijskim timom Dream Division, hard rok bend iz Hrvatske (Sinj) Maršal snimio je propratni video za aktuelni singl „Dante“.

 

 

 

Za scenario spota pobrinuo se Josip Horvat, gitarista u bendu, uz snimatelje: Ivana Perića, Dragana Kovačevića i Marka Kapetanovića te reditelja Ivana Perića. 

Video je snimljen u  staroj diskoteci „Boss“ koja već duže vreme nije u funkciji, ali ima veliku prednost jer se nalazi malo izvan grada, a sve potrenme doyvole za snimanje dobili su uz podršku Sinjskog gradonačelnika Ivice Glavana.

Maršal je novi hard rock bend koji će uskoro objaviti svoj album prvenac pod nazivom „Revolt“ za “Dancing Bear”.

Čine ga: Pavle Ćosić (vokal), Josip Horvat (gitara), Vlado Jurišić (bas gitara), Filip Čović (gitara) i Jerko Kovačić (bubnjevi).

Ova mlada petorka žestokih rokeri su prijatelji od malih nogu, istomišljenici kada je muzika u pitanju, odrastali uz zvuk roka, hard roka, bluza i starog metala.
Svi su pre svirali po nekim bendovima, a pre dve godine na Josipovu inicijativu osnovali su svoj bend. Autorski potpisuju sve svoje pesme, uključujući i bivšeg člana benda Brunu Vujanovića (napustio bend 2012. godine, a na njegovo mesto došao Pavle Ćosić), koji je zaslužan za tekstove.

Za sebe kažu da „sviraju beskompromisni hard rok nabijen jakim emocijama u kojima se nečuje istočni predzvuk.
Svaka pjesma je priča za sebe, opet pod istim koricama prepoznatljivog zvuka.
Sve pjesme ispotove snimamo dvojezično i to na Hrvatskom i Engleskom jeziku.“

Nastupaju uglavnom po klubovima, a posebno i s velikim ponosom ističu nastup u Minhenu gde su bili odlično prihvaćeni od strane publike, kao i ovogodišnji koncert u Splitu gde su prošli sve krugove takmičenja i na kraju, prema odabiru samog menadžera legendarnih Guns N’ Roses, nastupili kao predgrupa. To je zaista bio veliki uspeh!

Bend će do kraja godine imati još dva nastupa i to:

21.12. Club Babilon – Sinj
28.12. Rock fest – Zabok

Poslušajte ove žestoke rokere, kako zvukom, tako i izgledom… Pesma govori o ‘paklenoj’ ljubavi, u kojoj „samo šutnjom se branim“, kad „više sa sobom nisam na istoj strani…“

(Visited 71 times, 1 visits today)