Bend Ljute Papričice objavio novu pesmu i singl „Kad Te Vidim“


Ljute PapričiceBend Ljute Papričice iz Beograda je objavio novu pesmu pod naslovom „Kad Te Vidim“. Singl je besplatan za download i može se preuzeti sa zvaničnog sajta benda.

„‘Kad Te Vidim’ je balada pop/rok/alternativnog zvuka. Veoma nam je bilo zanimljivo komponovati i svirati ovu pesmu uživo jer u našem autorskom repertoaru postoji samo još jedna balada sporijeg ritma pod nazivom ‘Želja Za Snom’ sa albuma U Elementu. Experimentisali smo sa produkcijom i aranžmanom u ovoj pesmi i tražili smo tu specijalnu emociju i zvuk koji bi dočarali atmosferu koju smo zamislili. Pesmu kao i prethodna dva singla poklanjamo publici kao besplatan download. Uskoro krećemo sa snimanjem novih materijala, te ovom prilikom pozivamo ljude da nas prate putem Facebook-a i zvaničnog sajta.“, prenosi se u saopštenju benda.

Ljute Papričice iza sebe imaju pobedu na 40. jubilarnoj Gitarijadi u Zaječaru po odluci publike a pored komplicijskih izdanja imaju i album pod naslovom U elementu, objavljen od strane PGP-RTS 2008. godine. Bend ove godine puni 10 godina rada i nedavno je objavio singlove za pesme „Plava Silueta“ i „Susret“.

Sadašnju postavu benda čine: Srđan Radić (vokal), Ivan Milović (bubanj), Bogdan Radović (bas gitara), Aleksandar Stojanović (gitara) i Sava Stojanović (gitara).

(Visited 111 times, 1 visits today)