Bend LaLoši promoviše novi CD


laloshiU četvrtak, 03. maja, u novosadskom klubu “Maska” (Laze Telečkog 22), sa početkom u 20 h, bend LaLoši promovisaće svoj novi CD “Jutro na mesecu”.

Tim povodom razgovarali smo sa vođom benda Mladenom Batom Zličićem:

“Bend LaLoši počeo je sa radom 1985. godine, a prvo ime je bilo „Klakersi“.
Sve je počelo spontanim okupljanjem u Domu izviđača „Ivo Lola Ribar“. Prvu postavu su činili : Mladen Zličić (ritam gitara), Gruber Eduard (solo gitara), Stanimirović Dobrica (gitara), Gruber Emil (bas), Simić Siniša (bubnjevi), Ranisavljev Bora (vokal) i Teodora Bojović (prateći vokal). Zajedno smo odradili par svirki na Mašincu, u Staroj Pazovi i Gimnaziji Svetozar Marković, a prvi demo snimak je urađen 1987. godine u studiju Bate Nonina.
Usledile su ratne godine i bend se raštrkao po belom svetu, a ponovno okupljanje se desilo prošle godine, više da bi se družili. Boru (vokal) je zamenio Stanislav Moravčević-Cile.
Imamo trojicu gitarista, jer prva gitara benda Edi živi u Engleskoj, pa da ne bi ubacivali nove ljude odlučili smo se na proširen sastav. Umesto Dobrice (gitara) ubacili smo Aleksu Babić Rezonju, dečka od 14 godina. Na snimanjima su se pojavljivali i Avdalović Željko (klavijature, koji na žalost više nije među nama), a na poslednjim snimcima klavir svira Andrija Šrek i za bubnjevima je Dragan Sojević.”

Očekuje se da će bend, svojim prisustvom, podržati veliki broj prijatelja kao što su Zlaja iz Grive, Petar Jelić, momci iz Balkana, Šinobusa, Apsolutno romantično, kao i da će Žiks (Sing Sing Singersi) u jednoj pesmi svirati usnu harmoniku.

(Visited 66 times, 1 visits today)