Bend Gruhak u Foxtrotu


gruhak__01U petak, 30. novembra, u novosadskom klubu Foxtrot, imaćete priliku da se upoznate sa muzikom popularnog klasik rok benda  Gruhak koji nam dolazi iz Dubrovnika.


Gruhak bend svoju ljubav prema rock ‘n’ roll-u čistom i iskonskom energijom prenosi publici. Najpoznatiji je po svojim izvrsnim rok obradama, svira više od petnaest godina, a iza sebe ima preko 400 nastupa, kako u Hrvatskoj, tako i širom Evrope. U januaru ove godine izdali su i prvi autorski album „Make A Stand“, koji predstavlja klasični rok i bluz zvuk u modernom ruhu.
Svoju popularnost između ostalog su stekli i postavljenjem nasvom youtube kanalu 20 vrhunskih kaver verzija klasikrok pesama, gde su imali preko milion pregleda.

Za one koji nisu znali reč ‘gruhak’ u lokalnom Dalmatinskom slengu označava veoma glasnu osobu.

Članovi benda Gruhak su: Ivan Jakić – solo gitara, Boris Kosović – vokal, gitara, Roberto Di Liddo – bas gitara i Lukša Miročević – bubnjevi.

Sigurno među vama ima ljubitelja kvalitetnog rok i bluz zvuka. Za vas će ovo biti nastup koji ne biste trebali da propustite.

Početak svirke zakazan je za 22 časa, ulaznica će u pretprodaji iznositi 400 dinara, a na dan održavanja koncerta 500 dinara.

(Visited 169 times, 1 visits today)