Bend Beach House snimio drugi spot sa albuma „Bloom“


Beach_House_01Beach House, drim pop duo iz Baltimora, koji je 3. novembra u Bristolu završio svoju jesenju turneju, predstavio je drugi spot sa svog četvrtog albuma „Bloom“, za pesmu „Wild“

Spot koji je opisan kao „intenzivan, prepun uznemirujućih scena koje su nasilne i seksualne prirode“ je režirao šveđanin Johan Renk (Johan Renck), koji je do sada sarađivao sa izvođačima kao što su Bat For Lashes, New Order, The Libertines, The Streets, Kajli Minog (Kylie Minogue),  Madona (Madonna) . Takođe je potpisao režiju reklame za kompaniju H&M u kojoj se pojavljuje Lana Del Rej (Lana Del Rey), a radio je i na serijama „Walking Dead“ i „Breaking Bad“.

U spotu su prikazani dramatični momenti koji se događaju u jednoj zgradi u divljoj noći. Problematičan emotivan odnos izmeðu dva mladića na stepenicama, ljubavni usponi i padovi u jednom od stanova, teška duševna stanja u drugim…samo su delić slike koja impresionira, koja priča o životu, o dubinama koje čine svakog od nas i  emocijima kao erupciji Istih. 

Bend Bech House čine njegovi osnivači Viktorija Viki Legrand (Vicoria Legrand)- vokal, klavijature i Aleks Skali (Alex Scally), gitara, bas, klavijature, prateći vokal, a bubnjarske palice drži Danijel Franc (Daniel Franz), koji je takođe i perkusionista. Oformljen je 2004. godine, a svoj debi album „Beach Hous“  izdali su 2006. godine. Nnakon dve godine i drugi album pod nazivom „Devotion“, a treći „Teen dream“ 2002. godine sa kojim su postigli veliki uspeh i dobili dobre kritike.

(Visited 32 times, 1 visits today)