Balašević 24. maja na Kalemegdanu


balasevicVojvođanski kantautor, popularni „Panonski mornar“, Đorđe Balašević održaće svoj prvi veliki koncert na otvorenom u Beogradu, na Kalmegdanu 24. maja.

Organizator koncerta je Avalon produkcija.

Na do sada najvećem koncertu u Beogradu koji najavljuje simboličnim sloganom „Osmeh se vratio u Beograd“, Balašević će nastupiti sa svojim bendom „Panonskom mornaricom“. Mesto dešavanja je ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Balaševićevuje do sada objavio 14 studijskih, dva koncertna i više kompilacijskih albuma.Pored učešća u domaćim serijama Specijalna redakcija“, „Vojnici“, „Pop Ćira i pop Spira“ i „Panonski mornar“, publici je predstavio i četiri svoje knjige „Tri posleratna druga“, „I život ide dalje (sve dalje odavde)…“, „Dodir svile“ i „Jedan od onih života“.

Film „Kao rani mraz“, koji je režirao prema prethodno opevanoj priči o Vasi Ladačkom, sa Radetom Šerbedžijom, Danielom Kovačevićem i njegovom ćerkom Jovanom, premijerno je prikazan 2010. godine, da bi ga u narednih godinu dana pogledale desetine hiljada ljudi širom Srbije i cele bivše Jugoslavije na specijalnim i uvek rasprodatim projekcijama.

Ulaznice koe su u prodaji od 4. marta iznose  1.990 i 2.590 dinara za parter 1 i 2, kao i 3.200 dinara za 2.000 ulaznica u Fan pitu ispred bine.

(Visited 66 times, 1 visits today)