Bajaga rasprodao boks set i ulaznice za zaljubljene…


Bajaga i InstruktoriPrvi tiraž boks seta Bajage i Instruktora je rasprodat, i to je do sada najtiražnije i najbrže prodavano takvo izdanje PGP RTS-a.

PGP je početkom decembra objavio dugoočekivani boks set sa remasterizovana prva četiri albuma Momčila Bajagića i njegovog benda – „Pozitivna geografija“ (1984), „Sa druge strane jastuka“ (1985), „Jahači magle“ (1986) i „Prodavnica tajni“ (1988).

„Ovo je prvi put da imate sva četiri albuma u CD formatu. Originalni snimci zvuče dosta tiše nego snimci na CD-u. Ništa se nije menjalo od muzika, ali zvuk je bogatiji i prilagoden je ovom vremenu. Neki znaju ove pesme, neki će ih, mislim tu na klince, upoznati preko ovih CD-ova“, rekao je ranije Bajaga.

Bajaga i Instruktori posle više od 20 godina vraćaju se u Karlovac gde će 12. februara uoči Dana zaljubljenih održati koncert „U susret Valentinovu – za ljubav“, za koji su izuzetno brzo rasprodate sve romantične „Ulaznice za dvoje“.

„Iako je počela 19. siječnja (januara) i traje tek nešto duže od jednoga dana, prodaja ulaznica za Bajagin koncert u Karlovcu ide i više nego sjajno. Iz tvrtke Creostar, koja je organizator, potvrđuju da su ljubavne ulaznice, tj. jedna za dvoje, doslovce planule – nema ih više na prodajnim mjestima ni u Karlovcu ni u Zagrebu ni u Rijeci. U prodaju je bilo pušteno oko 500 takvih ulaznica“, javio je lokalni karlovački Radio Mrežnica.

Za Bajagin koncert u karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani „Mladost“ jedna ulaznica na koju ulaze dve osobe prodavale su se za 160 kuna, dok su obične ulaznice u pretprodaji po 90 kuna. Predgrupa su karlovački The Chocolate Nipples.

(Visited 75 times, 1 visits today)