Bajaga promoviše novi CD i knjigu poezije


bajaga_i_instruktori01Bajaga i Instruktori promovisaće novi CD „Daljina, dim i prašina“, kao i knjigu poezije Momčila Bajagića Bajage „Vodič kroz snove“ u utorak, 5.juna, u 12 h na Novoj sceni Zvezdara teatra u Beogradu.

Pored članova grupe, prisutnima će se obratiti i dramski pisac Dušan Kovačević, novinar Petar Popović, Manojlo Vukotić generalni direktor i glavni urednik kompanije Novosti, koja je izdavač knjige.

CD u paketu sa knjigom biće u prodaji od 6. juna na kioscima po ceni od 450 dinara. Knjiga „Vodič kroz snove“ sadrži preko sedamdeset Bajaginih pesama, fotografije… 

Gostujući u jednoj TV emisiji, Bajaga je rekao: „ Dve godine smo radili album, ali nismo bili dve godine u studiju. Svirali smo turneje i po jednu-dve pesme snimali. To je najbolji način. Mislio sam da će album biti i malo ranije, ali uvek to bude kasnije nego što planiraš. Radio sam muziku i tekstove, a aranžmane radimo zajedno sa producentom Vojom Aralicom“.

Bajaga i Instruktori postoje od 1984. godine, iza sebe imaju 8 albuma, mnogo odsviranih koncerata i mnogo fanova širom sveta.

(Visited 30 times, 1 visits today)