Bajaga “Na starom putu za Novi Sad” – promocija


bajaga_promocijaU četvrtak 21. juna U Studiu M u Novom Sadu, Momčilo Bajagić promovisaće svoju knjigu pesama „Vodič kroz snove“ i CD album Bajage i Instruktora „Daljina, dim i prašina“.

Na promociji, koja će proteći u duhu naslova Bajagine nove pesme „Stari put za Novi Sad“, novinarima i zvanicama obratiće se, pored Bajage, publicisti Peca Popović i Bogica Mijatović, književni kritičar Aleksandar Jerkov i predstavnik Kompanije Novosti Milomir Kragović. Biće to sjajan uvod u veče koje će biti prepuno dobre muzike s obzirom da je ispred Studia M u 18h zakazana odlična svirka povodom 55. godina radio emisije “Randevu sa muzikom” Radija Novi Sad.

Fanovi Bajage i Instruktora takođe mogu slobodno prisustvovati promociji (jedino ograničenje može biti mali kapacitet Studija M), na kojoj će moći da kupe knjigu+album, a Bajaga će im biti na raspolaganju za autograme i fotografisanje.

Na kioscima i drugim prodajnim mestima od početka juna u izdanju Kompanije Novosti nalazi se ćirilična verzija prve zbirke Bajaginih pesama u paketu sa novim CD albumom (suizdavač Long Play), za samo 450 dinara u Srbiji, deset konvertibilnih maraka u Republici Srpskoj i pet evra u Crnoj Gori.

Dan pre Novog Sada, u sredu 20. juna Bajaga će u Skoplju prisustvovati proslavi 150. godina kompanije Opel u hotelu Best Western Bellevue. U okviru te proslave Bajaga će se povodom „Daljine“ i „Vodiča“ družiti sa medijima od 12:30.

(Visited 34 times, 1 visits today)