BACK TO THE FUTURE! Velika slavljenička žurka EXIT festivala!


BACK TO THE FUTURE! - Exit 2014Kada je Roni Sajz (Roni Size), glavni hedlajner EXIT festivala 2001. godine, izgovorio istorijsku rečenicu “Serbia, are you ready for the future?!” koja je po mnogo čemu obeležila sve naredne godine festivala, malo ko je slutio da će EXIT postati jedan od vodećih evropskih muzičkih festivala. Danas, gotovo trinaest godina kasnije, nošeni tom krilaticom, sa ganc novom nagradom “Najbolji evropski festival” dobijenom pre nepunih nedelju dana, verujemo da se ostvario san ekipe koja je pokrenula tada “najveći festival u Jugoistočnoj Evropi”, i da je tada žarko željena budućnost konačno stigla!

U čast ove laskave titule, ali i svih onih ljudi koji su godinama unazad verovali u festival i svih ljubitelja festivala koji, bez objave programa, ulaznicu za EXIT kupe već u promotivnoj prodaji, EXIT će u subotu, 25. januara s početkom u 20h u Maloj sali Spensa u Novom Sadu organizovati veliku proslavu nagrade za najbolji evropski festival, pod imenom BACK TO THE FUTURE!

Glavna zvezda večeri biće upravo Roni Sajz, čovek koji je istinski vesnik festivala onakvog kakav je danas, a pored njega će na velikoj žurki nastupiti i BAD COPY, LOLLOBRIDGIDA, KANDA KODŽA I NEBOJŠA, S.A.R.S, LOVE HUNTERS, KILLO KILLO BANDA, EYESBURN, SVI NA POD i RAHMANEE!

Satnica:

BACK TO THE FUTURE! - Exit 2014 - Satnica

Ulaz na žurku BACK TO THE FUTURE za sve one koji su karte za Exit 2014 kupili u promotivnoj prodaji je besplatan, ali samo uz prethodnu registraciju o kojoj je bilo više reči na zvaničnom sajtu festivala.

Oni koji nisu vlasnici karte za EXIT 2014 moći će da ulaznicu za ovu žurku kupe na samom ulazu na događaj, u Maloj sali Spensa u Novom Sadu u subotu, 25. januara od 19h, po ceni od 700 dinara.

Zahvaljujemo se našem dugogodišnjem partneru, brendu Tuborg i kompaniji Carlsberg Srbija, na velikoj podršci u organizaciji ovog događaja.

(Visited 117 times, 1 visits today)