Atheist Rap u Gun-u (nagradna igra)


Atheist Rap @ Gun Club, BeogradObavestili smo vas da su karte za koncert Atheist Rap-a u klubu Gun u prodaji. Ako ih još uvek ima, možete ih kupiti u kafe-u Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 500 dinara.

Atheisti su u poslednje vreme koncertno vrlo aktivni. Trenutno su na turneji u okviru koje promovišu album „Priče matorih pokvarenjaka“, a na koncertu u Gun klubu 30. marta kao predgrupa nastupiće obrenovački punk-rock sastav U zmajevom gnezdu.

Koncert počinje u 22.30h pa Beograđani u kakvom god raspoloženju bili taj dan, obavezno se uputite ka klubu Gun jer vas tamo čeka doza pozitivne energije, dobrog raspoloženja i sjajne muzike.

A u saradnji benda i našeg portala, delimo vam 2×1 kartu. Nagradno pitanje glasi: Koliko godina Atheist Rap svira u nepromenjenoj postavi?

Odgovore pišite kao komentar ispod teksta na portalu RockSvirke (samo ukoliko neko ima problem sa ostavljanjem komentara, može poslati odgovor na mail office@rocksvirke.com). Nagradna igra traje do 18h u petak 30. marta. Dobitnici karata biće kontaktirani na mail o detaljima, a imena će biti objavljena i na zvaničnoj facebook stranici.

(Visited 61 times, 1 visits today)