Atheist Rap na Main stage-u Exit-a (pre Bad Religion-a)


Atheist Rap @ Fusion Stage 2009, ExitNovosadska grupacija Atheist Rap nastupiće 07.07. na ovogodišnjem izdanju Exit-a, na main stage-u, neposredno pre nastupa legendarnog kalifornijskog punk-rock benda Bad Religion.

Biće to još jedan od festivala ovog leta na kojima će Atheist Rap nastupati uz najveće svetske punk bendove. Ranije je već najavljen nastup na festivalu „Opatijske Barufe“ 27.05. u Opatiji, gde će Atheisti nastupiti odmah posle benda The Exploited, na velikom stageu, na Letnjoj pozornici.

Početkom osmog meseca na Rebellion festivalu u Blackpoolu na kojem će se obeležiti jubilej 35 godina punka u Britaniji i svetu, pored Atheist Rap-a nastupiće izmedju ostalih i The Adicts, UK Subs, Cock Sparrer, The Business, The Beat, The Damned, Jello Biafra&TGSOM, PTTB, Pennywise, Citizen Fish, M.D.C. i mnogi drugi….

U narednih nekoliko dana, biće na zvaničnom sajtu novosadskog benda www.atheistrap.net objavljeni i ostali datumi letnjih festivala na kojima će grupa nastupiti.

Prošle nedelje Atheist Rap je objavio novi spot, za pesmu „Ne bi bilo fer“, sa poslednjeg albuma „Priče matorih pokvarenjaka“. Spot možete pogledati na adresi www.youtube.com/atheistrap021 ili ovde

{youtube}pmlPx6Q4qVo{/youtube}

(Visited 65 times, 1 visits today)