Atheist Rap & U zmajevom gnezdu u Basket pub-u (nagradna igra)


Atheist RapU subotu 03. marta veče za pamćenje uz sjajni Atheist Rap i podršku domaćeg benda U zmajevom gnezdu u obrenovačkom Basket pub-u. Svirka počinje u 22h a karte po ceni od 400 dinara možete kupiti na ulazu na veče svirke.

Posle skoro 22 godine stvaralaštva uz koje su odrastale mnoge generacije na ovim prostorima članovi Atheist Rap-a ne posustaju. Naprotiv, koncertno su izuzetno aktivni, samo tokom prošle 2011. godine odsvirali su 45 koncerata u više od 30 gradova u celom regionu.

Serijom koncerata po ex-YU prostoru Atheist Rap će nastaviti tokom ove godine da promovišu svoj poslednji studijski album „Priče matorih pokvarenjaka“ koji je i dalje dostupan za free download na adresi: http://converse.rs/download/atheistrap. Od 2002. godine Atheist Rap nastupa u nepromenjenom sastavu: Vladimir Radusinović – Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov – dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov – Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić – Leki (bas gitara) i Dušan Ječmenica – Dulles (gitara).

U zmajevom gnezdu je bend osnovan 2008. godine. Krajem 2010. godine počinju rad na autorskim pesmama pa je tako bend u februaru 2011. stigao i do prvih demo snimaka, a trenutno rade na snimanju novog materijala koji će nadamo se, ubrzo pojaviti.

Ovaj put, u proverenoj saradnji benda i našeg portala delimo 2×1 kartu za vas.

Nagradno pitanje: U koja dva engleska grada je Atheist Rap nastupio u avgustu 2011. godine?

Odgovore pišite kao komentar ispod teksta na portalu RockSvirke. Nagradna igra traje najkasnije do subote i 18h. Dobitnici karata biće kontaktirani putem mail-a o detaljima, a imena će im biti objavljena i na zvaničnoj facebook stranici Rocksvirke.

(Visited 77 times, 1 visits today)