As I Fall singlom najavili album


As I FallBanjalučki sastav predstavio je prvi singl, “Dark Days”, sa nadolazećeg albuma.

As I Fall vredno rade na novim pesmama u studijima Cirith Ungol i Rewind, a produkciju je na sebe preuzeo Dražen Kecman, gitarista grupe.

“Dark Days”, nakon EP izdanja, najavljuje prvi album grupe iz Banja Luke u punoj dužini, na kome će se verovatno naći četrnaest numera.

Prema rečima gitariste Kecmana izdanje će uskoro ugledati svetlost dana u formi za besplatno preuzimanje, ali će isto tako svi koji žele moći da kupe CD.

U naredne dve sedmice As I Fall će “izbaciti” još jedan singl.

“Trenutno ne razmišljamo o nastupima dok ne završimo album do kraja da se nebi sve dodatno odužilo i zakompliciralo. Imamo pozive sa čitavog Balkana, tako da kad se završi naš prvi album onda ćemo lagano krenuti sa svirkama”, otkrio je planove gitarista i producent benda.

As I Fall su osnovani jula 2009. godine, sa idejom da sviraju novu generaciju metal muzike, sa prizvucima švedske melodic death škole, a isto tako i američke core-a.

Pre tri godine osvojili su prvo mesto na Zaječarskoj gitarijadi prema odluci žirija, a takođe su zabeležili nastupe na mnogim drugim velikim festivalima u regionu, poput: Demofesta u Banjaluci, Sarajevo Metal Festa, Urban Fest Osijek, Exit, itd.

(Visited 83 times, 1 visits today)