Arsenal fest ponovo u junu


Arsenal Fest 2011Arsenal fest prvi put je održan u junu prošle godine u Kneževom arsenalu u Kragujevcu. Kući sam se tada vratila s razmiljašnjem da će ovaj šumadijski poduhvat sigurno uspeti i da će iz godine u godinu sigurno biti sve bolji. Line up je bio fenomenalan, prostor dobar, kamp je u blizini bazena, a Kragujevac je grad muzike tako da su ispunjeni svi uslovi za odličan trodnevni provod.

Organizatori ovog festivala su Dom omladine Kragujevac i koncertna agencija Long Play. Ove godine Arsenal fest trajaće od 14. do 16. juna na istom mestu.

Prvo ime koje je potvrđeno je britanski sastav Stereo MC’s, čuven po hitovima „Connected“, „Step It Up“ i „Ground Level“. Njihov nastup najavljen je za drugi dan odnosno za 15. jun. Bend je već objavio na svom sajtu vest da sviraju ovog leta u Kragujevcu. Pretekli su i same organizatore sa ovom vešću. Osim njih nastupiće još stranih i regionalnih izvođača uz nezaobilazno učešće domaćih bendova.

Deo promocije Arsenal festa je i koncert grupe Hladno pivo u Kragujevcu 30. marta. Inače, hrvatski bend Hladno pivo bio je jedan od izvođača na prošlogodišnjem Arsenalu pored Dubioze kolektiv, Ramba Amadeusa, Partibrejkersa i drugih.

O ostalim izvođačima, kao i o cenama ulaznica organizatori će postupno, ali blagovremeno obaveštavati javnost.

S obzirom na moje iskustvo od prošle godine, ja sam već isplanirala godišnji odmor u tom periodu.

Vidimo se na Arsenal festu!

  • Foto: Slavoljub Radojević
(Visited 42 times, 1 visits today)