Arctic Monkeys narednog leta u Hrvatskoj


Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svetskih indie rock bendova sledećeg leta nastupiće na jednoj od najoriginalnijih svetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni! Koncert zlatne četvorke iz Šefilda održaće se 16. avgusta 2022. u organizaciji Charm Music Hrvatska, Vigna PR i AND Productiona.

Arctic Monkeys napravili su muzičku revoluciju postavši jedan od prvih bendova koji je stekao fantastičnu popularnost zahvaljujući internetu. Njihov debitantski album najbrže je prodavan debitantski album u istoriji britanske muzike, osvojili su sedam Brit nagrada, a duhoviti tekstovi i sirova energija u njihovoj muzici čine ih jednim od najboljih savremenih rock bendova.

Ovaj britanski sastav naredne godine planira nekoliko odabranih koncerata usred leta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija.

Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa u Puli kreću u prodaju 24. novembra u 10 sati putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mestima Eventima.

(Visited 35 times, 1 visits today)