„Antivalentinovo“ Leta 3 u Domu sportova u Zagrebu


Let 3Let 3 je najavio veliki koncert pod nazivom „Antivalentinovo“ koji će se održati u petak, 12.02.2016. godine u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Biće ovo najveći samostalni koncert Leta 3 nakon onog održanog početkom prošle godine u Laubi, kada su premijerno izveli pesme sa nadolazećeg albuma. Kako je svaki koncert benda muzičko-scenski događaj sam za sebe, ni ovaj neće biti izuzetak.

Što će nam pripremiti povodom „Antivalentinova“ članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sledećim sloganom: „Ništa ljubav, samo karanje!“

Veliki koncert Leta 3 nesumnjivo će biti jedan od koncerata koji će obeležiti aktuelnu godinu i za koji će se tražiti karta više.

Kako bi finansijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio za cenu jedne ulaznice, omogućiti ulazak na koncert za dve osobe, bilo da se radi o dve žene, dva muškarca ili čak o mešovitom paru muško-ženskom! Jedna ulaznica koja vredi za dvoje prodaje po jedinstvenoj ceni od 80 kuna u pretprodaji, bilo da dolazite sami ili u paru. Na dan koncerta ulaznica koja vredi za ulaz dve osobe prodavaće se po ceni od 100 kuna.

Ali to nije sve!

Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj „early bird“ ceni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta 3 i to u limitiranoj količini, koja će kao bonus sadržati i album projekta Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky!

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventima i u Dallas Music Shop-ovima u Zagrebu i Rijeci.

  • Foto: Tomislav Jagar

(Visited 86 times, 1 visits today)