Angel Olsen dolazi u Zagreb


Fantastična američka kantautorka, Angel Olsen, premijerno će nastupiti u ovom delu Evrope i to u zagrebačkoj Tvornici kulture u sredu 26. avgusta.

Praćena velikim bendom i na krilima jednog od najboljih izdanja prošle godine, sjajnog albuma All Mirrors, Angel Olsen predstaviti će svoj kompletan opus koji uključuje četiri studijska albuma.

Na sceni se pojavila 2010. i već sa prva dva izdanja – EP albumom Strange Cacti i debi pločom Half Way Home – uhvatila interes nezavisnih medija. Treće izdanje, My Woman iz 2016. bio je sledeći veliki korak napred nakon čega su zaređale brojne saradnje sa važnim imenima indie scene.
Aktuelni album, All Mirrors, njen je najveći uspeh do sada. Poharao je liste najboljih naslova prošle godine našavši se među 10 najboljih gotovo svuda, uključujući i one najcenjenije, Pitchforkovu i Guardianovu listu.

Ulaznice za koncert Angel Olsen u prodaju kreću u petak 14. februara po early bird ceni od 130 kn. Ta cena aktuelna je do 8. marta kada se penje na 150 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, cena ulaznica će iznositi 170 kn.

(Visited 54 times, 1 visits today)