Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg) u CK13


Ana Ćurčin & Dukat @ CK13, Novi SadDva predstavnika mlade kantautorske amerikana scene Ana Ćurčin i Dukat (Stray Dogg) ukrstiće svoje akustične gitare i glasove 5. decembra u CK13 u Novom Sadu (Vojvode Bojovića 13).

Biće to jedinstvena prilika za novosadsku publiku da u njihovom zajedničkom nastupu pored autorskih čuje i izvedbe pesama nekih od njima omiljenih kantautora. Ana je nedavno održala sjajan nastup u beogradskom Domu omladine, a senzibilitet njenog glasa protkan krhkim akustičnim notama doživite i u novom video-singlu “I can’t”. Sa ovim singlom Ana najavljuje predstojeći debi album na kojem trenutno radi. Prvi singl „Cut Loose“ svoj Jutjub život počeo je krajem januara ove godine i do sada je imao 10.000 pregleda.

Bend Stray Dogg pojavio se na domaćoj sceni u pravom trenutku – kada je ceo “Indie” svet zahvatio folk, acoustic, americana revival. Jedan EP i dva sjajna albuma privukla su mladu, svežu i raznovrsnu publiku. Ovoga puta frotmen Dukat (Dušan Strajnić) novosadskoj publici će, u solo izdanju, ukazati i na svoje uzore, pesme i autore koji su neposredno uticali na njegov muzički rad.

Ovaj super acoustic duo sigurno će uveriti publiku zašto se radi o jednim od najkavlitetnijih i najaktuelnijih mladih autora sa domaće scene.

Ulaznica će koštati 250 dinara a nastup počinje tačno u 22:00.

(Visited 86 times, 1 visits today)