Američki psychobilly trio Koffin Kats u Crnoj kući


Koffin KatsU sredu, 01. avgusta od 22h ne propustite psychobilly senzaciju Koffin Kats u Omladinskom centru CK13 (Vojvode Bojovića 13, Novi Sad). Podršku će im pružiti pioniri psychobilly zvuka sa naših prostara, beogradski trio Čikine Bombone.

Ulaz: 300RSD

Koffin Kats je psychobilly trio iz Mičigena, Detroit. Ovi momci iza sebe imaju više od hiljadu koncerata i nemaju nameru da prestanu da sviraju energični pankeraški rockabilly gde god da imaju publiku. Njihova filozofija je jednostavna biti na putu i pružiti dobru zabavu.

Ne propustite ovaj rockabilly spektakl u CK13 za koji će se pobrinuti frontmen benda Vic Victor (vokal, kontrabas), EZ Ian (vokal, gitara) i Eric “E Ball” Walls (bubnjevi).

Sve dodatne informacije o bendu i njihovoj letnoj evropskoj turneji možete naći ovde.

Koncert će otvoriti veterani domaće rockabilly scene Čikine Bombone.

Čikine Bombone (Grandpa Candys) pioniri su psychobilly zvuka na našim prostorima. Trojka osnovana 1998. godine u Beogradu, brzinom svetlosti lansirala se u same vrhove alternativnog rock zvuka i zadobila brojne simpatije poklonika punk/ska/hardcore subkulture u prestonici, ali i širom Srbije.

Čikine Bombone uvek naglašavaju da su ponosni na svoje publiku, koja iz nastupa u nastup verno prati svoje favorite na domaćoj muzičkoj sceni. Ne praveći kompromise sa modernim muzičkim trendovima trio, koji sačinjavaju Saša Jovanović – Jovandeka (vokal i gitara), Andreja Milošević (kontrabas) i Aleksandar Simić (bubnjevi) izborio je svoje mesto na srpskoj muzičkoj sceni i istovremeno inspirisao novi talas psychobilly bendova.

Čikine Bombone su zaslužne i za povratak rockabilly zvuka na naše prostore.

(Visited 48 times, 1 visits today)